dimecres, 9 de juny del 2010

Es constitueix el Consell Assessor de Dones en Xarxa

dimecres, 9 de juny del 2010
El passat dimarts, 1 de juny, es va constituir el Consell Assessor de Dones en Xarxa. Presidit per la diputada al Congrés, Lourdes Muñoz, i format per diverses persones, homes i dones, expertes en camps com ara les TIC, la comunicació i els drets de les dones, es tracta d’un òrgan consultiu que pretén millorar els projectes de la nostra entitat.

La trobada va començar amb la presentació de Dones en Xarxa i dels seus objectius com a associació sense ànim de lucre que lluita per fomentar la participació activa de les dones a Internet com a eina per a l’exercici de la ciutadania.

Es va parlar del web, www.donesenxarxa.cat, el portal de notícies, entrevistes, articles d’opinió i agenda de Dones en Xarxa, que pretén visibilitzar el treball, les idees i les opinions de les dones de Catalunya.

També de les campanyes a la xarxa que impulsa l’entitat per tal de promocionar la presència de les dones als mitjans de comunicació, d’impulsar la reforma de la llei de l’avortament o de donar suport a campanyes a favor d’una educació igualitària, entre altres.

Tot seguit, es va procedir a l’anàlisi dels nostres projectes més importants: Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que forma a dones de 33 municipis de Catalunya en l’ús d’Internet, la web 2.0 i les xarxes socials; Femitic, concurs de vídeos creats per dones al voltant del tema Dones i TICs; La Carlota et parla de sexe, consultori de sexualitat i relacions afectives per a joves; i els Beers & Blogs per a Noies, trobades bi-mensuals de blogueres catalanes.

Lourdes Muñoz, la presidenta del Consell Assessor de Dones en Xarxa, explica breument aquest comitè:

I, per últim, aquí teniu el llistat de les persones que han assistit a la primera reunió del Consell Assessor de Dones en Xarxa:

- Anna Muñoz

- Antoni Gutiérrez-Rubí

- Bego Floria

- Carles Flamerich

- Carlos Guadián

- Carme Sánchez

- Dolors Reig

- Karma Peiró

- Laura Tremosa Bonavia

- María Ribera Sancho

- Marta Continente

- Merçè Piqueras Carrasco

- Montserrat Puig

- Simona Levi

- Trina Milán

- Vicenç Bàdenes

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket