divendres, 11 de juny del 2010

Segueix Femitic a través de diverses xarxes socials (i inclou el banner)

divendres, 11 de juny del 2010
Per tal de facilitar l’accés dels usuaris i les usuàries de diverses xarxes socials a la informació i el desenvolupament de Femitic, el concurs de vídeos per a dones de Dones en Xarxa, la nostra associació ha creat pàgines pel vídeo-festival a Facebook, Tuenti i YouTube.

Si utilitzes Facebook, la xarxa social més estesa d’Internet, et volem fer saber que Femitic disposa de la seva pròpia pàgina, que trobaràs aquí, a través de la qual anirem publicant tota l’activitat que generi el concurs. Entra, comenta, comparteix i, sobre tot, fes-te’n fan (o, tal i com es fa ara, prem el botó de M’agrada).

Femitic a Facebook

Si prefereixes Tuenti, la xarxa social espanyola a la qual s’accedeix només per invitació, també pots mantenir-te informat/ada de les novetats de Femitic a través del seu esdeveniment, que està aquí. Acabem de crear, també, una pàgina per a Dones en Xarxa, a la qual t’animem a unir-te.

Femitic a Tuenti

Des del perfil de Dones en Xarxa al servei de microblogging Twitter publicarem, també, les notícies que generi el concurs, així com els enllaços als vídeos que ens vagin arribant, per començar a veure’ls, comentar-los i decidir si t’agraden o no. Ens trobaràs aquí.

A la galeria de Flickr de Dones en Xarxa, també hem creat un àlbum, Femitic 2010, on podràs veure totes les imatges dels diferents actes relacionats amb el concurs: la presentació oficial, les xerrades als diferents municipis, l’acte de lliurament de premis, etc. Tens algunes fotos de l’edició anterior a l’àlbum Femitic 2009.

Femitic a Flickr

I, per últim, Femitic té el seu propi canal a YouTube, el servei més important d’allotjament i publicació de vídeo per Internet. Hem creat una llista de reproducció, Femitic 2009, on trobaràs tots els vídeos que es van presentar a la primera edició del concurs. Els vídeos que es presentin a la segona, els posarem a la llista Femitic 2010.

Femitic a YouTube

Si ens vols ajudar a difondre aquesta iniciativa, posem a la teva disposició el banner del concurs. El tens en català i en castellà. Només has de copiar el següent codi i enganxar-lo al gadget HTML/Javascript del teu blog o pàgina web.

Banner Femitic 2010 en catalàBanner Femitic 2010 en castellà

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket