dimecres, 23 de juny del 2010

Dones en Xarxa celebra la seva vuitena trobada de blogueres

dimecres, 23 de juny del 2010
El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 18 de juny, la vuitena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.

12 dones van participar, en aquesta ocasió, en la cita de referència per a les blogueres catalanes, que Dones en Xarxa celebra, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.

María Freiría, la coordinadora de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte. L’objectiu, com sempre, era posar-nos en contacte amb membres femenines de la blogosfera, explicar projectes i intercanviar experiències.

L’Anna Genís, del blog Llepadits, i la Pili Muñoz, de Presunción de Inteligencia, que van participar en l’anterior trobada, van tornar a acompanyar-nos. L’Anna ens va comentar que el seu blog de cuina té versió en castellà, Abuela Digital. I la Pili ens va explicar l’origen del seu grup de Facebook, Mujer + Homosexual = Doble Discriminación, que compta amb més de 1.000 membres.

La vilanovina Carme Arce, que havia assistit amb anterioritat a alguna de les nostres trobades, va compartir, orgullosa, que el seu blog de gastronomia, Cuinetes Carme, havia guanyat alguns premis. L’Olga Fernàndez, l’Annaki Kanoumi i la Clara Martí també repetien amb nosaltres.

Però amés d’aquestes cares conegudes, el Beers & Blogs va comptar amb noves incorporacions. La Núria Lloret, de Granollers, ens presentava tímidament el seu blog personal. I Mª Jesús Mandianes i Agueda Baños parlaven, amb entusiasme, del seu projecte conjunt: Blogueres de Sant Martí.

La viladecanenca Pilar Arjona, alumna dels tallers d’Internet de Dones en Xarxa, participava a la trobada per primera vegada amb la voluntat d’aprendre a fer-se el seu propi blog. En el mateix cas estava l’advocada Araceli Navarro que, com a professional independent, buscava consells i recomanacions per dissenyar la seva identitat virtual.

La trobada, amena i enriquidora, va concloure amb l’intercanvi d’adreces de correu electrònic de totes les presents, i la promesa de tornar-se a veure molt aviat.

En el següent enllaç, trobareu les fotos del VIII Beers & Blogs per a Noies. I, a continuació, teniu el vídeo:


PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket