dimarts, 29 de juny del 2010

Dones en Xarxa continua impartint formació a Cornellà

dimarts, 29 de juny del 2010 0
El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) va ser l’escenari on es va celebrar, el passat 17 de juny, a partir de les sis de la tarda, l’acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Cornellà. Quinze dones van assistir a aquesta activitat, que tradicionalment organitza l’associació Dones en Xarxa en acabar els seus cursos gratuïts d’Internet per a dones.

L’esdeveniment va començar amb la intervenció de la Regidora de Polítiques de Dones de l’Ajuntament de Cornellà, Emilia Briones, que va agraïr a totes les presents la seva participació en els tallers. Tot seguit, la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, va presentar els resultats del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que porta dos anys desenvolupant-se al municipi de Cornellà.

També es va mostar breument la web local de Dones de Cornellà en Xarxa, un espai amb notícies, articles, entrevistes i agenda dedicades exclusivament a les dones del municipi, i en el que totes estan convidades a particiar-hi.

Es van mencionar, també, dos dels projectes més destacats que l’associació està duent a terme aquest any 2010: la segona edició del vídeo-festival per a dones, Femitic; i el consultori de sexualitat i relacions afectives, La Carlota parla de Sexe.

L’acte va finalitzar amb un intercanvi d’opinions entre totes les assistents, que van coincidir en què la manca de temps i d’equips informàtics propis és sovint la principal raó que dificulta l’accés de les dones a Internet.

Pel que fa al material, es va comentar l’alternativa d’utilitzar els espais gratuïts que ofereixen les biblioteques públiques i, en el cas de Cornellà, el centre tecnològic Citilab. També es va parlar de l’oferta actual d’ordinadors i de connexions ADSL, amb preus cada vegada més econòmics, i de la necessitat de veure aquesta despesa com una inversió en una mateixa.

Pel que fa al temps, es va destacar que era important dedicar diàriament una estona a practicar amb l’ordinador, per tal d’assolir els coneixements i la seguretat òptima per poder utilitzar-lo. Membres de les entitats Eurodona i Rosalía de Castro, que havien participat en els tallers i que eren presents a l’acte, van comentar que ja havien aconseguit alguns ordinadors per posar-los a disposició de les seves sòcies.

Tot seguit, es va procedir al lliurament de diplomes a les participants en els tallers de Dones en Xarxa a Cornellà. L’acte va concloure amb la tradicional foto de família i l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

Totes les fotografies de l'acte a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa. I, a continuació, teniu els vídeos:





PUBLICAT A DONES DE CORNELLÀ EN XARXA

Femitic ofereix una nova oportunitat per guanyar un iPad

Dones en Xarxa continua incentivant la participació a la segona edició de Femitic, el nostre concurs de vídeos realitzats per dones.

Per segona vegada, realitzarem el sorteig d’un iPad d’Apple que, en aquesta ocasió, tindrà lloc el 14 de juliol. Entraran en aquest sorteig tots els vídeos rebuts, i que s’ajustin a les bases del concurs, fins el 13 de juliol.

Recordem que l’iPad és la "tableta" electrònica que acaba de llençar al mercat, amb molt èxit, la prestigiosa empresa informàtica Apple.

Permet navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic, veure i publicar vídeos i fotos, etc. A l’Apple Store, amés, es troben més de 1000 aplicacions desenvolupades específicament per enriquir les possibilitats de l’iPad.

Es tracta d’un gadget lleuger, que permet una àmplia mobilitat, i disposa d’una pantalla HD tàctil de 9,7 pulgades.

No deixis passar l’oportunitat d’emportar-te, gratis, aquesta joia!

Recorda que tens el formulari d’inscripció al concurs al web de Femitic. Si tens cap dubte, envia’ns un correu electrònic: femitic@donesenxarxa.cat.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimecres, 23 de juny del 2010

Dones en Xarxa celebra la seva vuitena trobada de blogueres

dimecres, 23 de juny del 2010 0
El Restaurant Danzarama de Barcelona va ser l’indret que va acollir, el passat 18 de juny, la vuitena trobada de dones blogueres de Dones en Xarxa, el Beers & Blogs per a Noies.

12 dones van participar, en aquesta ocasió, en la cita de referència per a les blogueres catalanes, que Dones en Xarxa celebra, bi-mensualment, en alguna cerveseria o restaurant cèntric de Barcelona.

María Freiría, la coordinadora de Dones en Xarxa, va ser l’encarregada de dinamitzar l’acte. L’objectiu, com sempre, era posar-nos en contacte amb membres femenines de la blogosfera, explicar projectes i intercanviar experiències.

L’Anna Genís, del blog Llepadits, i la Pili Muñoz, de Presunción de Inteligencia, que van participar en l’anterior trobada, van tornar a acompanyar-nos. L’Anna ens va comentar que el seu blog de cuina té versió en castellà, Abuela Digital. I la Pili ens va explicar l’origen del seu grup de Facebook, Mujer + Homosexual = Doble Discriminación, que compta amb més de 1.000 membres.

La vilanovina Carme Arce, que havia assistit amb anterioritat a alguna de les nostres trobades, va compartir, orgullosa, que el seu blog de gastronomia, Cuinetes Carme, havia guanyat alguns premis. L’Olga Fernàndez, l’Annaki Kanoumi i la Clara Martí també repetien amb nosaltres.

Però amés d’aquestes cares conegudes, el Beers & Blogs va comptar amb noves incorporacions. La Núria Lloret, de Granollers, ens presentava tímidament el seu blog personal. I Mª Jesús Mandianes i Agueda Baños parlaven, amb entusiasme, del seu projecte conjunt: Blogueres de Sant Martí.

La viladecanenca Pilar Arjona, alumna dels tallers d’Internet de Dones en Xarxa, participava a la trobada per primera vegada amb la voluntat d’aprendre a fer-se el seu propi blog. En el mateix cas estava l’advocada Araceli Navarro que, com a professional independent, buscava consells i recomanacions per dissenyar la seva identitat virtual.

La trobada, amena i enriquidora, va concloure amb l’intercanvi d’adreces de correu electrònic de totes les presents, i la promesa de tornar-se a veure molt aviat.

En el següent enllaç, trobareu les fotos del VIII Beers & Blogs per a Noies. I, a continuació, teniu el vídeo:


PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimarts, 22 de juny del 2010

Ja tenim guanyadora de l’iPad

dimarts, 22 de juny del 2010 0
Tal i com havíem anunciat, Dones en Xarxa va realitzar, ahir, el sorteig d’un iPad d’Apple, la tableta electrònica que està revolucionant el món de la tecnologia, entre els vídeos rebuts al concurs Femitic fins el 20 de juny.

Els vídeos participants en aquest sorteig han estat:

- Superant Obstacles, de Rosa López (Rubí).

- Perduda a Internet, de Núria Castro (Terrassa).

- Allibera’t amb la Xarxa, de Cristina Serra (El Masnou).

- Noies a la Xarxa, d’Isa Molina (Castelldefels).

- I Encara ens queda molt per fer..., de Núria Castro (Terrassa).

I la guanyadora del fantàstic iPad ha estat...

Núria Castro, de Terrassa

Moltes felicitats, Núria! En breu, Dones en Xarxa es posarà en contacte amb la Núria per informar-la del resultat del sorteig i acordar una data per fer-li entrega del seu premi.

Gràcies, també, a la resta de dones que han enviat el seu vídeo i han participat en aquest sorteig. Recordem, però, que el concurs continua i podeu seguir enviant-nos els vostres treballs fins el 6 de setembre.

A l’apartat El Concurs del web de Femitic, trobareu les bases de participació i el formulari d’inscripció. I des de Veure tots els vídeos, podeu visualitzar tots els treballs que ens van arribant.

Esteu atentes també al bloc de Femitic, ja que és molt possible que aviat tinguem més sorpreses.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dilluns, 21 de juny del 2010

Dones en Xarxa present al She Leader 2.0

dilluns, 21 de juny del 2010 0
Els passats 10 i 11 de juny, va tenir lloc, al World Trade Center de Barcelona, el primer Congrés Internacional de Dones Directives i Professionals She Leader 2.0.

L’objectiu d’aquesta trobada pionera era el de facilitar la promoció de dones pre-directives i professionals a càrrecs de decisió, incorporant la perspectiva de gènere, la igualtat d’oportunitats, i les eines de la web 2.0, així com oferir recursos per a millorar la gestió de les empreses i organismes públics.

El She Leader 2.0 va ser inaugurat, el 10 de juny, per la vicepresidenta primera del Govern d’Espanya, Maria Teresa Fernández de la Vega, el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i la consellera de Treball, Mar Serna. I va ser clausurat, l’11, per Sara Berbel, Directora General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, i Mònica Geronès, Subdirectora General de Programes d’Igualtat entre Dones i Homes en el Treball.

El Congrés va comptar amb la presència d’un important nombre de persones expertes en comunicació, lideratge i tecnologies de la informació aplicades a l’activitat empresarial i professional. Entre les convidades, es trobava una bona representació de Dones en Xarxa.

La presidenta del Consell Assessor de Dones en Xarxa i diputada al Congrés, Lourdes Muñoz, va dinamitzar la conferència Les xarxes com a estratègia d’apoderament, en la que també va participar una de les fundadores de Dones en Xarxa, la periodista i presidenta de Mujeres en Red Montserrat Boix.

Conjuntament amb Patricia Araque, d’Ellas 2.0; Marisa Soleto, de Fundación Mujeres; i Elizabeth Trallero, de l’European Women’s Management Development Network d’Espanya, van parlar sobre com les xarxes són un valuós intrument de gestió del coneixement, de generació d’oportunitats de negoci i de dinamització de contactes.

La representació internacional la van aportar Petra Qvist, de la Coalition of Finnish Women’s Associations, i Antoinette Rüegg, de la Federation of Business and Professional Women. Es va concloure que l’ús i el posicionament en xarxes professionals permet enfortir els lligams entre les dones, la seva visibilització i la seva participació com a agents actius de canvi.

Una mica més tard, la presidenta de Dones en Xarxa i escriptora, Gemma Lienas, va dinamitzar la conferència Noves Publicacions del Departament de Treball, durant la qual es van presentar dos llibres que ofereixen claus per a la millora i l’aprofitament de les competències comunicatives i de lideratge de les dones.

Rosa Escapa va parlar del llibre que ha escrit amb Luz Martínez, titulat Experiències de lideratge de dones directives. I Estrella Montolío, va fer el mateix amb la seva publicació, Estratègies de comunicació per a dones directives. Totes les assistents a aquesta conferència es van poder emportar un exemplar gratuït de cadascun d’aquests llibres.

Amés d’aquestes i més conferències, el Congrés va comptar amb un espai 2.0 amb ordinadors per a les persones assistents, stands de diferents associacions de dones i una zona Speaker’s Corner on es van recollir testimonis tant d’assistents com de ponents.

El She Leader 2.0 es va poder seguir en directe a través de la web www.sheleader.cat, on també es pot consultar la declaració final del congrés.

Podeu veure més fotos del Congrés a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa. I, a continuació, teniu el vídeo:


PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimarts, 15 de juny del 2010

Envia el teu vídeo a Femitic i participa en el sorteig d’un iPad

dimarts, 15 de juny del 2010 0
Dones en Xarxa continua incentivant la participació a la segona edició de Femitic, el nostre concurs de vídeos realitzats per dones.

Amb aquest fi, es realitzarà el sorteig d’un iPad d’Apple el 21 de juny. Entraran en aquest sorteig tots els vídeos rebuts, i que s’ajustin a les bases del concurs, fins el 20 de juny.

L’iPad és la "tableta" electrònica que acaba de llençar al mercat, amb molt èxit, la prestigiosa empresa informàtica Apple.

Permet navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic, veure i publicar vídeos i fotos, etc. A l’Apple Store, amés, es troben més de 1000 aplicacions desenvolupades específicament per enriquir les possibilitats de l’iPad.

Es tracta d’un gadget lleuger, que permet una àmplia mobilitat, i disposa d’una pantalla HD tàctil de 9,7 pulgades.

No deixis passar l’oportunitat d’emportar-te, gratis, aquesta joia!

Recorda que tens el formulari d’inscripció al concurs al web de Femitic. Si tens cap dubte, envia’ns un correu electrònic: femitic@donesenxarxa.cat.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

divendres, 11 de juny del 2010

Xerrada: "Què és i com puc participar a Femitic?" a Viladecans

divendres, 11 de juny del 2010 0
Dones en Xarxa torna a Viladecans per oferir a les dones del municipi una nova activitat gratuïta.

Es tracta de la xerrada Què és Femitic i com puc participar-hi?, que anirà a càrrec de la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría, i que tindrà lloc el proper dimarts, 22 de juny, a les 18 hores, a la Sala de Plens de la Torre del Baró (Pl. de l’Ajuntament, s/n).

S’explicaran els objectius i les bases de Femitic, un concurs de vídeos digitals per a dones que, enguany, celebrarà la seva segona edició, i que compta amb premis molt importants per a les seves guanyadores.

Si hi ha temps, amés, serà presentat el nou projecte que l’associació acaba d’encetar: el consultori online de sexualitat i relacions afectives, La Carlota parla de sexe.

La xerrada és oberta a la participació de tota la ciutadania, però està especialment adreçada a les dones joves. Si vols assistir-hi, si us plau, confirma la teva assistència al correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat o a través del seu esdeveniment a Facebook.

Regalarem un pendrive amb un manual per a l’edició de vídeo amb MovieMaker a totes les assistents confirmades!

PUBLICAT A DONES DE VILADECANS EN XARXA

Segueix Femitic a través de diverses xarxes socials (i inclou el banner)

Per tal de facilitar l’accés dels usuaris i les usuàries de diverses xarxes socials a la informació i el desenvolupament de Femitic, el concurs de vídeos per a dones de Dones en Xarxa, la nostra associació ha creat pàgines pel vídeo-festival a Facebook, Tuenti i YouTube.

Si utilitzes Facebook, la xarxa social més estesa d’Internet, et volem fer saber que Femitic disposa de la seva pròpia pàgina, que trobaràs aquí, a través de la qual anirem publicant tota l’activitat que generi el concurs. Entra, comenta, comparteix i, sobre tot, fes-te’n fan (o, tal i com es fa ara, prem el botó de M’agrada).

Femitic a Facebook

Si prefereixes Tuenti, la xarxa social espanyola a la qual s’accedeix només per invitació, també pots mantenir-te informat/ada de les novetats de Femitic a través del seu esdeveniment, que està aquí. Acabem de crear, també, una pàgina per a Dones en Xarxa, a la qual t’animem a unir-te.

Femitic a Tuenti

Des del perfil de Dones en Xarxa al servei de microblogging Twitter publicarem, també, les notícies que generi el concurs, així com els enllaços als vídeos que ens vagin arribant, per començar a veure’ls, comentar-los i decidir si t’agraden o no. Ens trobaràs aquí.

A la galeria de Flickr de Dones en Xarxa, també hem creat un àlbum, Femitic 2010, on podràs veure totes les imatges dels diferents actes relacionats amb el concurs: la presentació oficial, les xerrades als diferents municipis, l’acte de lliurament de premis, etc. Tens algunes fotos de l’edició anterior a l’àlbum Femitic 2009.

Femitic a Flickr

I, per últim, Femitic té el seu propi canal a YouTube, el servei més important d’allotjament i publicació de vídeo per Internet. Hem creat una llista de reproducció, Femitic 2009, on trobaràs tots els vídeos que es van presentar a la primera edició del concurs. Els vídeos que es presentin a la segona, els posarem a la llista Femitic 2010.

Femitic a YouTube

Si ens vols ajudar a difondre aquesta iniciativa, posem a la teva disposició el banner del concurs. El tens en català i en castellà. Només has de copiar el següent codi i enganxar-lo al gadget HTML/Javascript del teu blog o pàgina web.

Banner Femitic 2010 en catalàBanner Femitic 2010 en castellà

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimecres, 9 de juny del 2010

Es constitueix el Consell Assessor de Dones en Xarxa

dimecres, 9 de juny del 2010 0
El passat dimarts, 1 de juny, es va constituir el Consell Assessor de Dones en Xarxa. Presidit per la diputada al Congrés, Lourdes Muñoz, i format per diverses persones, homes i dones, expertes en camps com ara les TIC, la comunicació i els drets de les dones, es tracta d’un òrgan consultiu que pretén millorar els projectes de la nostra entitat.

La trobada va començar amb la presentació de Dones en Xarxa i dels seus objectius com a associació sense ànim de lucre que lluita per fomentar la participació activa de les dones a Internet com a eina per a l’exercici de la ciutadania.

Es va parlar del web, www.donesenxarxa.cat, el portal de notícies, entrevistes, articles d’opinió i agenda de Dones en Xarxa, que pretén visibilitzar el treball, les idees i les opinions de les dones de Catalunya.

També de les campanyes a la xarxa que impulsa l’entitat per tal de promocionar la presència de les dones als mitjans de comunicació, d’impulsar la reforma de la llei de l’avortament o de donar suport a campanyes a favor d’una educació igualitària, entre altres.

Tot seguit, es va procedir a l’anàlisi dels nostres projectes més importants: Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que forma a dones de 33 municipis de Catalunya en l’ús d’Internet, la web 2.0 i les xarxes socials; Femitic, concurs de vídeos creats per dones al voltant del tema Dones i TICs; La Carlota et parla de sexe, consultori de sexualitat i relacions afectives per a joves; i els Beers & Blogs per a Noies, trobades bi-mensuals de blogueres catalanes.

Lourdes Muñoz, la presidenta del Consell Assessor de Dones en Xarxa, explica breument aquest comitè:

I, per últim, aquí teniu el llistat de les persones que han assistit a la primera reunió del Consell Assessor de Dones en Xarxa:

- Anna Muñoz

- Antoni Gutiérrez-Rubí

- Bego Floria

- Carles Flamerich

- Carlos Guadián

- Carme Sánchez

- Dolors Reig

- Karma Peiró

- Laura Tremosa Bonavia

- María Ribera Sancho

- Marta Continente

- Merçè Piqueras Carrasco

- Montserrat Puig

- Simona Levi

- Trina Milán

- Vicenç Bàdenes

PUBLICAT A DONES EN XARXA

dilluns, 7 de juny del 2010

Acte de presentació de Femitic 2010

dilluns, 7 de juny del 2010 0
El passat dimecres, 2 de juny, la presidenta de Dones en Xarxa i escriptora, Gemma Lienas; la presidenta del Jurat de Femitic 2010 i cineasta, Rosa Vergés; i la responsable de Femitic 2010, Carme Sánchez; van presentar, de manera oficial, la segona edició del concurs de vídeos realitzats per dones de Dones en Xarxa, Femitic.

Gemma Lienas va fer una introducció dels objectius de Femitic i també un breu repàs dels diferents projectes que s’estan duent a terme des de l’associació Dones en Xarxa.

Carme Sánchez va fer una avaluació de la primera edició del concurs, la de 2009, destacant les dades més interessants: els 120 vídeos presentats a concurs i les 146.973 visites que la pàgina web de Femitic va rebre des de juny fins al desembre de 2009, amb un pic considerable durant el mes de la votació popular.

Respecte a Femitic 2010, Rosa Vergés va destacar l’heterogeneïtat del jurat com a tret positiu i va comentar: "serà molt interessant comprovar com cada participant destaca la mirada de la dona en les imatges que ens farà arribar”.

Es va fer un repàs de les bases i la temporalització del concurs, i es va destacar el sorteig de dos iPads d’Apple entre les dones que enviïn aviat els seus vídeos.

Després d’algunes preguntes de les participants, es va practicar un dels objectius de l’associació: fer xarxa entre totes les dones assistents.

Podeu veure totes les fotos de l’acte a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

Recordeu que tota la informació (bases, fitxa de participació, etc.) la teniu de manera detallada a la web de Femitic.


PUBLICAT A DONES EN XARXA

dimecres, 2 de juny del 2010

Acte de lliurament de diplomes de Dones en Xarxa de Cornellà

dimecres, 2 de juny del 2010 0
Dones en Xarxa organitza l’acte de lliurament de diplomes a les participants en els seus tallers d’Internet el proper dijous, 17 de juny, a les 19 hores, al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (c/ Mossèn Jacint Verdaguer, núm. 16-18) de Cornellà.

A l’acte, totalment gratuït, comptarem amb la presència de la Regidora de Polítiques de Dones de l’Ajuntament de Cornellà, la senyora Emilia Briones, i la coordinadora de Dones en Xarxa, María Freiría.

Amés d’explicar els resultats del projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes, que la nostra associació, en col·laboració amb l’ajuntament, està desenvolupant al municipi de Cornellà des de fa dos anys, també es durà a terme la xerrada Què és i com puc participar a Femitic?

D’aquesta manera, les assistents a l’acte podran assabentar-se, de primera mà, de tots els requisits que calen per poder prendre part en aquest concurs de vídeo per a dones, quines són les dates del mateix, o a quins premis poden optar.

Tot seguit, es procedirà al lliurament de diplomes, que entregarà la regidora, a la quasi trentena de dones de Cornellà que han participat aquest any en algun dels tallers que organitza Dones en Xarxa.

Durant aquest curs, s’han realitzat dos tallers d’iniciació a Internet Dona Connecta’t i dos d’introducció a la web 2.0: un de Creació de Blogs i un altre Multimèdia. Els tallers han tingut lloc, en horari de tarda, al Citilab.

De les 27 dones que han participat en aquesta segona edició dels nostres tallers al municipi de Cornellà, 19 han assistit al taller Dona Connecta’t i 8 als dos tallers Web 2.0.

Totes elles estan convidades a assistir a aquest acte, que clausura oficialment aquest curs 2009-10 de tallers d’Internet de Dones en Xarxa. L’acte, però, és obert a la participació de tota la ciutadania.

Si vols venir, si us plau, confirma la teva assistència a través del correu electrònic patricia@donesenxarxa.cat, o del seu esdeveniment a Facebook.

L’acte finalitzarà amb l’oferiment d’un petit refrigeri per a tots i totes les assistents.

PUBLICAT A DONES DE CORNELLÀ EN XARXA

dimarts, 1 de juny del 2010

Es presenta Femitic 2010

dimarts, 1 de juny del 2010 0
Per tal de promocionar l’inici del concurs de vídeos per a dones, Femitic, que es posa en marxa oficialment demà, 2 de juny, Dones en Xarxa està organitzant una sèrie d’actes de presentació a diversos municipis de Catalunya.

Si voleu assabentar-vos de primera mà de tots els requisits que calen per poder prendre part en el concurs, quines són les dates del mateix, o a quins premis podeu optar, esteu convidades a qualsevol dels següents actes:

- 10 de juny, Cubelles, 19 hores

- 14 de juny, Mataró, 11:30 hores, CIRD (c/ Blai Parera)

- 15 de juny, Montcada i Reixac, amb l’acte de lliurament de diplomes dels tallers de Dones en Xarxa, 18 hores

- 15 de juny, Rubí, 18:30 hores

- 16 de juny, Terrassa, 18 hores

- 17 de juny, Cornellà, amb l’acte de lliurament de diplomes dels tallers de Dones en Xarxa, 19 hores, CIRD (c/ Mossèn Jacint Verdaguer, núm. 16-18)

- 18 de juny, Sant Andreu de la Barca, 15:30 hores, Escoles Velles (c/ de Barcelona)

- 22 de juny, Viladecans, 18 hores, Sala d’Actes de Torre del Baró (Pl. de l’Ajuntament, s/n)

- 23 de juny, Tarragona, 17 hores

I aquestes són les xerrades sobre Femitic que ja han estat realitzades:

- 11 de maig, Cervelló: http://www.donesenxarxa.cat/15-cervellonenques-participen-a-la

- 13 de maig, Castelldefels, amb l’acte de lliurament de diplomes dels tallers de Dones en Xarxa: http://www.donesenxarxa.cat/Festa-de-final-de-curs-de-Dones-en

- 20 de maig, Montcada i Reixac: http://donesenxarxa.cat/16-dones-participen-a-la-xerrada

- 25 de maig, Sant Pere de Ribes: http://donesenxarxa.cat/19-ribetanes-participen-a-la

- 2 de juny, Barcelona, Presentació oficial de Femitic 2010: http://donesenxarxa.cat/Acte-de-presentacio-de-Femitic

- 7 de juny, Santa Coloma de Gramenet, amb l’acte de lliurament de diplomes dels tallers de Dones en Xarxa: http://donesenxarxa.cat/Es-lliuren-els-diplomes-a-les,6044

- 8 de juny, Masnou, amb l’acte de presentació de Dones en Xarxa

- 8 de juny, Sabadell: http://donesenxarxa.cat/Xerrada-sobre-Femitic-de-Dones-en

- 9 de juny, Masnou, amb l’acte de presentació de Dones en Xarxa

També us podeu informar a la pàgina web de Femitic o enviant un e-mail amb els vostres dubtes a femitic@donesenxarxa.cat.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket