divendres, 4 de març del 2011

Comença el II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

divendres, 4 de març del 2011
Avui, 4 de març, a partir de les 17 hores, es posa en marxa el II Congrés de Dones del Barcelonès Nord que, enguany, porta el lema Dones, ciutadania i valors, i que ha estat organitzat pels ajuntaments de Badalona, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Tiana, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

Des de les 4 de la tarda, les persones assistents a aquest Congrés, que han pogut inscriure’s de manera online i presencial durant l’últim mes, han començat a arribar al Teatra Sagarra de Santa Coloma, escenari del primer dia de les jornades.

Dones en Xarxa ha volgut parlar amb dones i homes - convidats en aquesta segona edició a participar també en el Congrés - i esbrinar quines són les seves expectatives i impressions en relació a aquest esdeveniment.

En breu, informarem també de l’acte inaugural d’aquest Congrés i de la conferència que ha impartit la catedràtica en Filosofia Moral i Política Amelia Valcárcel.

Recordeu que podeu seguir tot el que passi durant els dos dies de Congrés a través del servei de microblogging Twitter, amb la hashtag #cdonesbcnesn.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket