dimarts, 8 de març del 2011

"Envia’ns el teu post sobre el 8 de març": primeres aportacions

dimarts, 8 de març del 2011
El passat 1 de març, Dones en Xarxa posava en marxa la iniciativa Envia’ns un post sobre el 8 de març per tal de celebrar el Dia Internacional de les Dones d’enguany.

Com sabeu, la nostra associació ha demanat la participació de la bloquesfera femenina per tal de commemorar, a través dels seus posts, aquesta diada tant important per a totes les dones. El millor post, que serà escollit per un jurat, serà publicat en portada de la nostra web central l’1 d’abril.

Doncs bé, ja ens han arribat les primeres entrades que, tot seguit, compartim amb vosaltres perquè pugueu llegir-les, gaudir-les i comentar-les:

- 8 de març, Dia de la Dona Treballadora per Gemma Pasqual al seu bloc.

- 8 de març, Dia de les Dones per Montserrat al bloc Coach Aktiva.

- Con la mano tendida per África Lorente Castillo al seu bloc.

- Dia de les dones (invisibles) per Maria Bobes al bloc Racons.

- Feminitat, una dimensió a recuperar? per Magda Barceló al bloc Equilibra Consulting.

- Gènere, crisi, violència i salut per Àngels Martínez i Castells al bloc Punts de Vista.

- Preparant el 8 de març: les dones oblidades de les nostres revolucions per Àngels Martínez i Castells al bloc Punts de Vista.

Com sabem que hi ha moltes dones actives a Internet, sobre tot, a les xarxes socials, que no necessàriament tenen bloc, ampliem una mica el concepte de post per incloure a concurs també notes de Facebook.

Teniu fins a finals de març per participar en aquesta campanya.

Recordeu que podeu enviar-nos els vostres posts i/o notes de Facebook a través del correu electrònic donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte Campanya 8 de març o deixant l’enllaç a l’apartat Respondre a aquest article que trobareu al final de la pàgina.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket