dijous, 31 de març del 2011

Rosaura Alastruey, convidada de luxe del IV Còctels & Blocs

dijous, 31 de març del 2011
L’antropòloga Trina Milán ens va acompanyar durant el I Còctels & Blocs. La periodista Carme Freixa va participar en el segon. L’activista Simona Levi fou la convidada d’excepció del tercer. I, per al IV Còctels & Blocs de Dones en Xarxa, comptarem amb la presència de Rosaura Alastruey.

Alastruey es defineix, en el seu perfil de LinkedIn, com a Professional Networker i Internet Consultant, i és la fundadora i directora de la plataforma Proyectos TIC, que té l’objectiu de reunir a professionals relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) amb la finalitat de compartir coneixements i fer xarxa.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació (en la branca de Publicitat i Relacions Públiques), posteriorment s’especialitza en Màrqueting Digital. També participa en un programa d’Habilitats Directives a l’escola de negocis ESADE.

És la seva estada al Silicon Valley de San Francisco (USA) al 2004, on va experimentar en primera persona el concepte de networking, la que la inspira a crear Proyectos TIC. També es converteix en la primera representant espanyola del projecte d’investigació internacional WiWiW.org (Who is Who in the Internet World).

L’editorial de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) li ha publicat dos llibres: Empleo 2.0 i El networking . Es tracta de dos petits manuals amb enfocaments pràctics i directes dirigits a tota aquella persona (professional o no) que tingui curiositat i interès en conèixer les bases, secrets i tendències d’aquestes disciplines.

Si vols escoltar a la Rosaura parlar sobre blocs, wikis, xarxes socials i professionals, networking i moltes coses més, apunta’t aquesta cita en la teva agenda: dijous, 14 d’abril, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte IV Còctels & Blocs, o respon a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket