dimecres, 9 de març del 2011

Dones en Xarxa estrena aplicació per a mòbils

dimecres, 9 de març del 2011
Dones en Xarxa dóna un nou pas endavant en la seva tasca visibilitzadora i difusora de les aportacions de les dones de Catalunya. I, com no podia ser d’altra manera, ho fa a través de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

A partir del proper dijous, 24 de març, estarà disponible una aplicació per a mòbils des de la qual es podrà accedir al web de Dones en Xarxa, www.donesenxarxa.cat. Aquesta eina pretén facilitar la comunicació amb les persones usuàries, i també convidar-les a que participin en la promoció dels continguts a través de xarxes socials com Facebook o Twitter.

Les plataformes de publicació utilitzades seran les següents:

- Per a iPhone/iPad: AppStore d’Apple

- Per a Android: Android Market i pàgina web de Dones en Xarxa

- Per a Blackberry: pàgina web de Dones en Xarxa

I les plataformes suportades seran aquestes:

- iPod, iPhone 3G/3GS/4, iPad

- Android (totes les versions a partir de la 1.8)

- Blackberry (versió 6 del sistema operatiu)

L’acte de presentació de l’aplicació per a mòbils de Dones en Xarxa tindrà lloc el proper dijous, 24 de març, a les 19 hores, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (CCDFB) (c/Sant Pere Més baix, núm. 7, 2a planta, 08003, Barcelona).

Totes les persones que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència a través del correu electrònic donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte Aplicació mòbil o a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

Amés, tindrem l’honor de comptar amb la blocaire Dolors Reig com a "madrina" de l’acte. Reig és l’autora principal de El Caparazón, un espai web sobre TICs i educació. Actualment treballa com a freelance, consultora i professora per a diferents empreses, institucions i universitats, entre elles la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Fundación Telefónica i la Diputació de Barcelona.

Llicenciada en Psicologia Social, i Màster en Inserció Laboral, Multimèdia i Desenvolupament Web, participa freqüentment en diferents publicacions i esdeveniments sobre temes, com ara, dinamització de comunitats, xarxes socials, web social, tendències a Internet, empresa 2.0, e-learning, cibercultures, etc.

PUBLICAT A DONES EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket