dimecres, 30 de març del 2011

Inaugurat el mural "Dones del Món"

dimecres, 30 de març del 2011
Ahir, 29 de març, la Biblioteca Font de la Mina fou l’escenari de la inauguració del mural Dones del Món , un dels actes emmarcats dins les commemoracions del Dia Internacional de les Dones d’enguany a Sant Adrià de Besòs.

La Regidora de Polítiques de Gènere del municipi, Isabel Marcuello, va ser l’encarregada de fer el parlament corresponent a la inauguració, durant el qual va elogiar la capacitat artística de les dones adrianenques que van participar en el taller de Pintura Creativa, activitat on va néixer aquesta obra.

El mural, format per 12 pintures d’inspiració africana, va ser realitzat durant el taller mencionat abans l’any 2008. El taller fou organitzat pel Centre d’Informació i Orientació a les Dones (CIOD) del municipi.

Marcuello va voler recordar que el CIOD no és només un punt d’atenció a víctimes de violència de gènere, sino també un espai de dinamització amb una amplia oferta formativa i cultural en la que totes les adrianenques estan convidades a participar.

L’actual crisi econòmica ha propiciat l’aturada d’alguns dels tallers programats però, amb tot, Marcuello va enfatitzar la voluntat del consistori de continuar oferint activitats enriquidores per a les dones del municipi.

L’acte va concloure amb l’entrega d’un obsequi a les creadores del mural, algunes de les quals eren presents durant la inauguració, i amb una fotografia de grup.

Podeu veure totes les fotografies de l’acte a la Galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

PUBLICAT A DONES DE SANT ADRIÀ EN XARXA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Diari d'una Dona en Xarxa. Design by Pocket